MASTERCLASS
MASTERCLASS
Vill du ta det där extra steget? Har du ambitionen att göra det godaste och hälsosammaste glutenfria surdegsbrödet? Vill du gå till botten med fermenteringsprocessen? Verkligen förstå varför du gör något och vad som kan göra eller förstöra ditt bröd? Då har du kommit till rätt sida.
Under de senaste åren har jag investerat stort i forskning. När jag bakade åt kunder frågade jag mig själv allt oftare vad jag egentligen gjorde. Varför använder jag stärkelse i mitt bröd? Hur påverkar valet av jäsningsmetod slutresultatet? Hur avgör man kvaliteten på psyllium, det lilla ämnet som har så stor inverkan på brödet? Frågorna tog inte slut där. Så jag bestämde mig för att sluta sälja och fokusera helt på forskning. Detta gav mig samtidigt idén att skriva en bok. Helt fokuserad på bästa praxis för att göra det ultimata, naturligt gjorda glutenfria surdegsbrödet. Du kan läsa mer om det här, där du också kan reservera ditt exemplar!
Dessutom började jag erbjuda mästarkurser online så att bagare kan lära sig mer. Men också, och i fler fall än jag trodde, behöver hela processen göras om. Detta är vanligtvis inte bagarens fel, utan felaktig information i böcker och på internet. Det är ibland chockerande att se vad desinformation har lett till.
I de flesta fall är masterklassen ett tvåtimmars videosamtal, där vi går igenom hela din process och jag föreslår förbättringar. Detta kan vara inom alla möjliga områden, beroende på ditt fokus. Eftersom det krävs vissa grundläggande kunskaper, om bakning i allmänhet och glutenfritt bröd i synnerhet, är masterclass inte lämplig för nybörjare. Om du har bakat intensivt i några månader kommer du att vara redo. Hittills har jag hjälpt bagare från Argentina, Schweiz, Italien, Tyskland och Australien att komma igång med bakningen igen. Jag undervisar också på bageriskolor och hjälper vanliga bagerier att sätta ihop ett glutenfritt brödsortiment.
Om du är intresserad av någon av mina utbildningstjänster är du välkommen att kontakta mig.